Volop Gezond
Image default
Thuisgezondheid

Wat zijn de voordelen van een zonnedouche?

Wilt u een douche nemen terwijl u geniet van het warme infrarode licht? Wist u dat het heel gezond is om een sunshower te nemen? In dit artikel zullen we het hebben over de voordelen van een sunshower. We wensen je veel plezier met het lezen van dit artikel. 

Wat is een zonnedouche?

De sunhower is een douche die aan de wanden voorzien is van infraroodlicht. Met een druk op de knop kunt u het infrarood licht activeren. Het ultraviolette licht in de douche zorgt voor de aanmaak vitamine D en calcium. Deze vitaminen zorgen ervoor dat uw weerstand op peil blijft en dat uw energieniveau toeneemt. Daarnaast zorgt het infrarood licht ervoor dat de bloedscirculatie in je lichaam toeneemt en dat zorgt ervoor dat het lichaam meer energie krijgt. 

 

Wat zijn de voordelen van een sunshower

In deze paragraaf zullen we de voordelen van een sunshower uiteenzetten..

 

Zeer goed voor mensen met artritis 

De sunshower is effectief voor mensen die lijden aan reumatoïde artritis. Het ultraviolette licht dat de sunshower afgeeft is zeer heilzaam voor mensen met artritis. Wanneer mensen met reumatoïde artritis de sunshower gebruiken, kunnen zij de hoeveelheid vitamine D in hun lichaam verhogen. Vitamine D helpt om het niveau van calcium in het lichaam te verhogen. Het zal de mensen met reumatoïde artritis helpen om hun botten te versterken en daardoor zullen de klachten afnemen. 

Sterker immuunsysteem 

Als je regelmatig de zonnedouche neemt dan verhoog je het niveau van vitamine D in je lichaam. Vitamine D is erg belangrijk voor het immuunsysteem. Als je immuunsysteem sterk is, zal het je helpen gezond te blijven en ben je dus beter bestand tegen ziektes.

 

Hogere bloedcirculatie

Als gevolg van het infraroodlicht wordt uw bloedsomloop verhoogd. Het helpt bij het verhogen van de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen in uw lichaam. Als gevolg daarvan zal uw energieniveau toenemen. 

 

Goed voor uw haar

Haaruitval bij zowel mannen als vrouwen wordt door infraroodlicht verminderd. Uw haar wordt van binnenuit gedroogd met behulp van warmtetechnologie. Deze benadering is veel beter voor uw haar en daardoor wordt haaruitval verminderd. 

 

Het is goed voor uw huid 

Deze vorm van infraroodtechnologie is zeer gunstig voor uw huid. Dankzij het infraroodlicht wordt namelijk de bloedsomloop in je lichaam verhoogd. Het effect daarvan is dat de huid wordt voorzien van meer zuurstoffen en voedingstoffen. Je huid zal er dus jonger gaan uitzien als je 1 of 2 keer per week een zonnedouche neemt. 

Een mooie bruine huid 

Het ultraviolette licht van de zonnedouche zorgt ervoor dat uw huid bruin wordt. Vooral in de koude winterdagen is dat natuurlijk een heel mooi voordeel. Geniet van een prachtige bruine huid in de winter. Wanneer je 1 of 2 keer per week een zonnedouche neemt dan zal je binnen 2 weken een prachtig resultaat zien. 

 

Welke bedrijf kan zonnedouches installeren?

Voor meer informatie over zonnedouches verwijs ik je ook graag naar de website www.sanidutch.nl. Ze adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden.  Het is een badkamer en sanitairwinkel gespecialiseerd in het maken van badkamers. 

 

https://sanidutch.nl/