Volop Gezond
Image default
Beroepen

Een wordpress webshop beginnen

Een wordpress webshop beginnen

Een WordPress webshop laten maken is niet alleen goedkoop, maar ook nog eens super handig. Je kunt nadat je deze webshop hebt laten ontwerpen de rest bijna allemaal zelf doen. Als je kiest voor een standaard design of template dan ben je vaak maar een paar honderd euro kwijt. Je kunt altijd nog iets anders nemen, maar vandaag de dag staat prijs boven kwaliteit. Een voordeel van WordPress is wel dat het snel laad. Hierdoor kun je ook goede posities in de zoekmachine krijgen. Echter moet je daarvoor ook wel een redelijke hostingpartij vinden.

De juiste content gebruiken

Naast het webshop ontwerp kun je ook kiezen voor Content laten schrijven. Dit is een zeer verstandig keuze omdat je natuurlijk ijzersterke content nodig hebt om op te vallen. Het is niet alleen belangrijk voor je klanten, maar ook voor het bereiken van nieuwe klanten. De zoekmachine heeft een bepaald algoritme waarmee zij werken. Dit bestaat uit honderden ranking factoren en je bent vaak weken of maanden verder voordat je dit onder de knie hebt. Daarom kiezen de meeste bedrijven voor een ervaren marketeer. Hij of zij doet dit werk de hele week door en daardoor hebben ze niet alleen kennis, maar ook ervaring. Daardoor gaat het sneller, maar het levert ook meer op! De meeste bedrijven beweren zelfs dat je op de lange termijn minder geld kwijt bent. Als je het zelf moet doen kosten de uren ook in theorie geld. En daar hebben ze gelijk in!

Linkbuilding is de sleutel tot succes

Linkbuilding is een effectieve manier om hoger in de zoekmachine te komen. Maar sterker nog ook voor het behouden van een hoge positie is linkbuilding essentieel. Linkbuilding kun je doen door bijvoorbeeld het ruilen van linkjes. Echter kun je er ook voor kiezen om een advertentie of betaalde link te plaatsen op een sterke website. Wel is het verstandig een linkbuilding bedrijf hiervoor in te schakelen. Wanneer je van spam sites links ontvangt kan dit een penalty opleveren in Google. Dit kan er in het uiterste geval zelfs voor zorgen dat je gebanned wordt. Dan kun je weer helemaal bij 0 beginnen en dat is wel het laatste wat je wil.