Volop Gezond
Image default
Gezondheid van vrouwen

Eenvoudig en snel een niet medische echo laten maken

Vandaag de dag is het mogelijk om een echo te laten maken die niet medisch inch. Op deze manier is het mogelijk om tijdens de zwangerschap het kindje te bewonderen. Bij een echopraktijk is dit natuurlijk het hele jaar door mogelijk. Het is vandaag de dag mogelijk om een afspraak eenvoudig en snel online in te plannen. Zo weet je altijd zeker dat je de echo uit kunt laten voeren wanneer dit voor jou en je partner het beste uitkomt

De foto’s van de echo laten maken krijg je altijd mee naar huis

Je kindje bewonderen tijdens de echo laten maken is natuurlijk altijd bijzonder. Het is daardoor volkomen normaal dat je graag van dit moment thuis na wilt blijven genieten. Daarom krijg je de foto’s van de echo altijd mee naar huis, netjes geleverd op een USB-stick. Vandaag de dag heb je de keuze uit verschillende soorten echo’s die tijdens verschillende trimesters in beeld komen.

Een pretecho wordt door een echoscopist uitgevoerd met een echografie techniek

Een pretecho wordt door een echoscopist uitgevoerd met een echografie techniek. Dit wordt natuurlijk met de grootste liefde voor het vak gedaan. Een echo kan worden uitgevoerd door middel van geluidsgolven.

Bij een echopraktijk, zoals Echopraktijk Liva, zijn verschillende soorten echo’s mogelijk

Bij een echopraktijk, zoals Echopraktijk Liva, zijn diverse soorten echo’s mogelijk. Denk hierbij aan een 3D echo, een 2D echo of 4D echo. Wat het beeld is van de echo, kan door meerdere oorzaken worden bepaald. Denk hierbij aan de ligging van de baby en je postuur. Ook hebben de hoeveelheid vruchtwater en de ligging van de placenta invloed op wat voor soort beeld je gaat zien.

 

https://www.echopraktijkliva.nl/