Volop Gezond
Image default
Organisaties

Online Ritregistratiesysteem met GPS tracker auto

Als ondernemer komt er een hoop op je af. Van Belastingen tot aansluitingen en van aanbiedingen tot pensioenregelingen. Het valt niet altijd mee om ondernemer te zijn. Om die reden gaan veel mensen op zoek naar middelen om het level makkelijker te maken. Iets waardoor je tijd over houdt om bezig te zijn met je eigen werk. En niet met registreren of documenteren. Een online ritregistratiesysteem is een van die perfecte middelen waarmee u tijd bespaart, frustratie voorkomt en ook nog sneller en efficiënter kunt plannen. Ideaal dus.

 

GPS tracker

Het concept is simpel. Installeer een GPS tracker in het bedrijfsvoertuig (dat kan een auto, bus, vrachtwagen of zelfs scooter of motor zijn) en vanaf daar wordt alles uit handen genomen. Zodra de motor wordt gestart van het voertuig, worden alle gegevens genoteerd die de Belastingdienst interessant kan vinden, maar ook voor uzelf als ondernemer of planner interessant zijn. Adresgegevens, tijden, kilometerstanden en meer. En zodra de motor wordt gestopt, wordt alles netjes in een rit samengevoegd. Handig om te exporteren naar Excel, PDF of bestand voor de Belastingdienst.

Bijtelling 2022

U kunt ervoor kiezen om uw zakelijke auto niet alleen zakelijk te rijden, maar ook privé in te zetten. Doet u dit? Dan moet u bijtelling betalen. De reguliere bijtelling voor 2022 is 22%. Wilt u liever geen bijtelling betalen? Houdt dan bij dat u niet meer dan 500 kilometer privé rijdt. En de beste manier om dat bij te houden is uiteraard het ritregistratiesysteem. Geen handmatige registratie meer, niet schrijven in een boekje maar automatisch alles online geregistreerd.

 

Ritregistratiesysteem

Op het moment dat u kiest voor een ritregistratiesysteem is het verstandig dat u kiest voor een systeem met het Keurmerk RRS. Dit Keurmerk krijg je wanneer de leverancier van de GPS tracker voldoet aan een hele hoop strenge eisen. Alles moet volgens de fiscus akkoord zijn, maar ook qua beveiliging, updates en kwaliteit wordt alles doorgelicht. Zo ben je zeker dat je goed zit. 

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/