Volop Gezond
Image default
Nieuws en media

WordPress affiliate website maken

WordPress affiliate website maken

Je kunt met WordPress ook een Affiliate website maken. Veel mensen weten dit niet, maar met een affiliate site kan je vanuit huis geld verdienen. De meeste mensen beginnen een blog waarbij ze hun ongezouten mening geven of ervaringen delen. Daartussen plaatsen zij dan van die linkjes waar je het product kunt kopen. Soms afgewisseld met een prijsvergelijker. Dit is nu een voorbeeld van een affiliate site. De teksten die schrijven en die tijd die ze daarin investeren wordt dubbel en dwars terugbetaald. Je krijgt namelijk een bepaald percentage van de totale verkoopwaarde. 

Ook wanneer ze meerdere producten kopen. Stel jij schrijft een artikel over een verzorgingsproduct, maar iemand besteld daarbij nog veel meer verzorgingsproducten. Dan ontvang je uiteindelijk het percentage van het totaalbedrag en niet alleen het product wat jij op de website hebt staan. Dit maakt het dan ook interessant, want daardoor zijn er mensen die honderden tot duizenden euro’s per maand verdienen.

De voordelen van een WordPress website

Een WordPress website laten ontwerpen is de beste keuze. Wist je dat wereldwijd gezien een derde van de bedrijven gebruik maakt van WordPress. Daarnaast bespaar je veel tijd en geld met deze websites. Als ze eenmaal ontworpen zijn kan jij ze makkelijk bij gaan houden. Het toevoegen van producten of het schrijven van een bericht dat grafisch mooi wordt weergeven is een peulenschil. Op de lange termijn bespaar je niet alleen geld uit, maar ook een heleboel tijd met de hele tijd een webdesigner mailen of hij of zij wat voor je kan doen. Ook kun je direct kortingen op deze manier toepassen waardoor de prijzen altijd up to date zijn.

Maak gebruik van de AffiliateHeld plugin

Wij maken bij onze WordPress websites gebruik van de AffiliateHeld plugin. Er is een grote keuze aan netwerken die je in de website kunt integereren Bol.com, TradeTracker, Daisycon, Tradedoubler, Awin, Partnerize, Adtraction en Amazon. Hiermee kun je complete feeds in de website downloaden en deze worden dan automatisch bijgewerkt. Echter kun je op basis van EAN steeds stuk voor stuk de producten toevoegen. Op deze manier blijft je website snel werken, want ieder product neemt een klein beetje ruimte in op de website.