Volop Gezond
Image default
Zintuigen

Creativiteit

Creativiteit en gezondheid

Creatief bezig zijn is naast dat het leuk en leerzaam is ook gezond. Creatief bezig zijn is namelijk stress verlagend en het houdt de hersenen fit. Een goede reden om kinderen aan te moedigen om te creeën en te ontdekken. Grote Broer staat klaar om het basisonderwijs te helpen met de invulling van kunst- en cultuureducatie . Met ons aanbod in verschillende disciplines kan elke school een programma laten organiseren naar wens.Op zoek naar een workshop voor op school? Neem een kijkje in ons aanbod.

Dagrpojecten en lessenseries

Op zoek naar een andere invulling dan een éénmalige workshop? Naast workshops kunt u bij Grote Broer ook terecht voor dagprojecten en lessenseries. Bij dagprojecten werkt de hele school, van groep 1 t/m 8 naar een voorstelling toe aan het einde van de dag. Een echte teamprestatie. De voorstelling wordt door onze docenten zo in elkaar gezet dat de leerlingen aan het einde van de dag kunnen uitblinken in de act die zij per groep hebben ingestuurd. Bij een lessenserie kunt u kiezen voor een discipline waar de leerlingen over een bestek van meerdere cursussen kennis mee gaan maken.

Cultuurdagen

Wat is er nou leuker dan leerlingen een dag te bieden waarop ze verschillende disciplines uit de kunst kunnen uitproberen? Voor het voortgezet onderwijs biedt Kleinkunstig cultuurdagen aan waarop leerlingen zelf kunnen kiezen welke workshops ze willen volgen. Neem een kijkje op de website website. Van dans tot filmacteren en van circus tot zeefdrukken, alle combinaties zijn mogelijk. Samen met de school wordt gekeken naar de wensen voor de invulling van deze creatieve dag.

https://www.kleinkunstig.nl