Volop Gezond
Image default
Gezondheid van kinderen

De verloskundige Den Haag is aangesloten bij de KNOV

Tijdens je tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd ben je bij Verloskundigenpraktijk Otis aan het juiste adres

De zwangerschap, bevalling en kraamtijd is natuurlijk een erg spannende tijd. Je wilt er daarom maar al te graag zeker van zijn dat je in goede handen bent bij een gespecialiseerde praktijk. Overweeg daarom om je te laten begeleiden door Verloskundigenpraktijk Otis.

Het team beschikt samen over meer dan 100 jaar ervaring

Het team beschikt samen over meer dan 100 jaar ervaring. Dit, samen met de eigen levenservaring, zorgt ervoor dat deze periode voor jou zo zorgeloos mogelijk is. Hierdoor kun je erg goed gestuurd worden naar jouw moederschap. De praktijk is in meerdere steden gevestigd, namelijk in Wateringen, Rijswijk en Den Haag.

De verloskundige Den Haag is aangesloten bij de KNOV

Wist je dat de verloskundige Den Haag aangesloten is bij de KNOV? Hierdoor voldoet de praktijk aan de hoogste standaarden en het team schoolt zich daarom altijd ook continu bij. Je bent daardoor zeker van de beste zorg die je je maar kunt wensen. In de praktijk krijg je doorverwijzingen voor het maken van echo’s en je ontvangt prettige begeleiding tijdens de behandeling en bij het kraambed.

Je kunt altijd vertrouwen op verloskundige zorg op maat

Je kunt altijd vertrouwen op verloskundige zorg op maat. Weet je op dit moment dat je zwanger bent en ben je daarom druk op zoek naar een kundige praktijk? Wacht dan niet langer en neem binnenkort een keer contact op. Zonder een verwijzing van de huisarts kun je hier namelijk al terecht. Vanaf het prille begin van de zwangerschap tot na de bevalling kun je altijd vertrouwen op persoonlijk advies en de best mogelijke begeleiding voor je toekomstige gezinnetje.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/