Volop Gezond
Image default
Geestelijke gezondheid

Meer ontspanning met deze ontspanningsoefeningen

Als je mij 3 jaar geleden zou vragen of het ooit nog goed komt met mijn burn-out, dan zou ik zeggen: “nee!”. Ik zat zo diep in een burn-out dat ik echt niet wist wat ik moest doen. Gelukkig kwam ik Nick de Waard tegen, expert op het gebied van burn-out en paniekaanvallen.

Nick de Waard leerde mij om meer te ontspannen, écht te ontspannen. En hij heeft de 20 beste ontspanningsoefeningen voor je op een rijtje gezet. 

Meer ontspanning is de uitweg

Ontspanning nemen was ik niet zo goed in. Toen ik in gesprek ging met Nick merkte ik al gauw dat het de enige manier was om me weer beter te voelen. Ik wilde van alles en vloog van links naar rechts. Ik ging van therapeut naar therapeut en kwam daardoor nooit echt lekker tot rust. 

Nick spiegelde mijn gedrag en gaf aan dat ik veel te hoog zat in m’n stress, dat klopte. Ik moest meer gaan ontspannen. Hij gaf mij een aantal ontspanningsoefeningen waar ik mee aan de slag kon gaan. Gelukkig merkte ik al snel dat deze oefeningen erg effectief waren. Ik voelde snel verlichting.

Nick vertelde me dat ik minimaal 2 keer per dag een ontspanningsoefening moest doen, om het beste resultaat te behalen. Dat deed ik en ik voelde al snel resultaat.

Neem dus meer ontspanning

Echt waar, meer ontspanning is dé manier om je beter te voelen. En expert Nick de Waard kan je hier heel goed bij helpen. Bekijk het artikel en lees het eens door. Zeker weten dat er een goede ontspanningsoefening voor jou bij zit.

Ik ben dankbaar dat ik voor deze weg heb gekozen en ik voel me zoveel beter dan 3 jaar geleden. Ik voel me zelfverzekerder en beter dan ooit. Voor jou kan dit ook, als je meer gaat ontspannen.

 

https://nickdewaard.nl/ontspanningsoefeningen/