Volop Gezond
Image default
Alternatief

Creatieve manieren om LED verlichting te gebruiken

Ben je op zoek naar een manier om je huis te verlichten met stijl en innovatie? LED verlichting is de oplossing voor jou. Dit soort verlichting is niet alleen energiezuinig en duurzaam, maar biedt ook talrijke mogelijkheden qua design en decoratie. In deze blog zal ik je inspireren met creatieve manieren om LED verlichting te gebruiken in je huis. Van decoratie tot functionele verlichting, er zijn talloze ideeën te bespreken. Dus pak een kopje thee en laat je inspireren!

1. Led-strips in trappenhuis

Je trappenhuis kan een statement maken met een subtiel verlichte trap. Door LED-strips langs de trap te plaatsen, voegt je niet alleen een nieuwe dimensie toe aan de ruimte, maar maakt je de trap ook veel duidelijker zichtbaar en daardoor veiliger. Kies een zachte warme kleur om een gezellige sfeer te creëren of ga voor een gedurfde blauwe of rode kleur voor een gedurfd effect.

2. Tafellamp met LED verlichting

Maak jouw favoriete hoekje in huis extra gezellig met een tafellamp waarvan de onderkant verlicht is door LED verlichting. Hiermee creëer je moeiteloos een rustgevende sfeer. En, handig voor lange avonden lezen, LED-lampen hebben de perfecte helderheid voor lezen en andere taken. Bovendien belasten ze je ogen minder, wat betekent dat je comfortabel in de avonduren kunt blijven lezen en werken.

3. Urban Jungle met LED-Licht

Leven planten niet goed in donkere kamers? Niet met LED-licht! Hang een reeks creatieve lampen met planten aan het plafond of gebruik een eenvoudige LED-strip om jouw urban jungle te verlichten. Maak jouw tuin binnen plotseling het middelpunt van jouw huis!

4. LED verlichting als kunstinstallatie

LED verlichting kan ook worden gebruikt als decoratieve verlichting. Maak jouw eigen lichtinstallatie met verschillende LED-kleuren en complexe draden. Door ze in een patroon te plaatsen, creëer je een soort kunstwerk waar je elke dag van kunt genieten. Maar wees voorzichtig, laat een professional deze installatie uitvoeren!

5. Industriële LED op maat

Wil je een uniek huis hebben dat indruk maakt op bezoekers? Laat dan een op maat gemaakte led-lichtinstallatie maken. Bijvoorbeeld een stoere industriële designlamp. Dit is niet alleen een echte eyecatcher, maar je kunt het ook helemaal afstemmen op de stijl van jouw huis!

https://www.led24.nl/