Hallo, mijn naam is Rene Lukkien…. en welkom op mijn website!Rene2

Ik ben blij dat je hier terecht bent gekomen. Waarom? Omdat ik je nu kan uitleggen waarom ik Volop Gezond ben gestart en hoe ik jou kan helpen je lichaam in topvorm te krijgen.

De exacte reden dat ik Volop Gezond ben gestart

Het antwoord is simpel: Omdat ik weet wat werkt als je wilt afvallen. Hoe ik dat weet?

Ongeveer twee jaar geleden ben ik op eigen houtje op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn gezondheidsproblemen. Omdat ik geen medicijnen wilde gebruiken ben ik gaan me verdiepen in de beste manier om gezonder te leven: veranderen wat je elke dag in je lichaam stopt.

Eten dus. Voedsel is de motor voor je lichaam en de oorzaak van veel gezondheidsproblemen. Dat gold ook voor mij. Door mijn eetpatroon te veranderen is mijn gezondheid er met sprongen op vooruit gegaan. Maar waar ik ook merkte, is dat ik ontzettend veel gewicht verloor.

En dat terwijl ik nu aanzienlijk meer eet dan voor de verandering van mijn eetpatroon. Doordat ik alle zware beproevingen (lees uitsluiting van bepaalde voeding) al heb ondergaan weet ik nu precies wat werkt. En waarom zo veel mensen moeite hebben met afvallen.

Hoe ik jou gegarandeerd kan helpen je streefgewicht te bereiken

Vanwege de hoeveelheid informatie beschikbaar op het internet en in boeken zie je soms door de bomen het bos niet meer. Dat probleem heb ik ook gehad, maar daar hoef jij niet meer tegenaan te lopen. Uit alle websites en de tientallen boeken die ik heb gelezen heb ik daarom de informatie gefilterd en maak ik dit voor jou beschikbaar op deze website.

De informatie is zo gestructureerd dat je snel kunt vinden waarna je op zoek bent. Ik ga je leren wat niet werkt en wat wel werkt om voor de rest van je leven in een prachtig lichaam te wonen.

  • Zoek je een snel overzicht van toegestane voeding: Download mijn GRATIS boodschappenlijst
  • Begin je voor het eerst met afvallen? Leer de tips & trucks om direct een goede start te maken
  • Heb je al vaker een dieet gevolgd maar kom je toch weer aan? Leer waarom het je niet is gelukt en hoe je vandaag nog gewicht kunt verliezen

Ps: Ik geloof niet in guru’s die je garanties geven met afval producten zonder je te adviseren je eetgewoonten aan te passen. Er zijn zeker hele goede producten op de markt als aanvulling op een gezond eetpatroon, maar deze zijn eerder de uitzondering dan de regel. Begin daarom eerst met je nieuwe eetgewoonten en houdt deze site in de gaten voor andere aanbevelingen.

Vergeet niet waar je Volop Gezond gevonden hebt, volg mij en weet zeker dat je alle informatie weer terug kunt vinden. Ook ben ik via social media bereikbaar voor al jouw vragen over gezond leven!

Facebook | Twitter

Bedankt voor het lezen!

Rene Lukkien