Razendsnel Gewichtsverlies met Verbluffende Eenvoud

 • Verlies razendsnel gewicht met perfect gebalanceerde en koolhydraatarme recepten die jouw stofwisseling in de hoogste versnelling zetten.
 • Behoud moeiteloos een slank lichaam met extreem simpel te bereiden recepten die geschikt zijn voor singles, stelletjes en families.
 • Stress nooit meer over je volgende maaltijd met een waterdicht menuplan en heldere boodschappenlijstjes die al het denkwerk van je overnemen.
 • Geniet van eten zonder schuldgevoel met overheerlijke en vetverbrandende recepten.

Ben jij een kampioen in het starten van een nieuw dieet maar een ramp in het volhouden?

Een dieet volgen is NOOIT leuk. 

Je bent constant calorieën aan het tellen en je hebt altijd honger. Er is zoveel uitgesloten dat je na een maand niet meer weet wat je kan eten. Het voelt niet goed maar toch houd je het vol. En terecht, want je wilt jezelf op je allermooist laten zien.

En dan komt het…

Een vakantie, een etentje met vriendinnen, een drukke periode op je werk. Stress. Je maakt een enkele uitzondering en voordat je het weet ben je terug bij je oude eetgewoonte (en gewicht).

Het ligt niet aan jouw doorzettingsvermogen!

Jouw jojo-en wordt namelijk veroorzaakt door 4 problemen met de meest gangbare diëten:

 1. De regels zijn veel te streng waardoor je weinig overhoudt om wel te eten.
 2. Je kunt weinig tot geen variatie aanbrengen omdat je constant calorieën moet tellen.
 3. Recepten moet je zelf zoeken, zijn amper te vinden en komen niet in de juiste maatverhouding.
 4. De recepten komen met een waslijst aan ingrediënten waardoor je uren in de keuken staat te koken

Het Moeiteloos Slank Receptenboek…. is het enige boek dat je nodig hebt om zonder moeite en zonder terugval vet te verliezen.

 • De koolhydraatarme recepten zijn geoptimaliseerd voor gewichtsverlies.
 • Recepten hebben een uiterst minimum aan ingrediënten waarmee jouw maaltijd binnen no-time op tafel staat. Zo hou jij tijd over voor de leuke dingen in je leven.
 • De simpele richtlijnen in het 1-2-3 stappenplan zijn zo efficiënt dat je zonder sporten net zo snel gewicht verliest.
 • De ingrediënten zijn in elke supermarkt verkrijgbaar en kosten niets meer tijd & geld dan je normale inkopen.
 • De verscheidenheid in recepten geeft jou de mogelijkheid om gevarieerd te eten zodat afvallen simpel en leuk blijft zonder jezelf uit te hongeren.

Heb nooit meer een inspiratieloos kookmoment

Dit alles-in-een receptenboek neemt je volledig bij je hand tot je jouw droomlichaam hebt bereikt.

Simpele richtlijnen

Geef je gewichtsverlies een kickstart met het 1-2-3 stappenplan.

Makkelijke boodschappenlijstjes

Geen zin om na te denken? Grijp de kant-en-klare boodschappenlijstjes en doe rechtstreeks inkopen bij jouw lokale supermarkt.

Waterdicht menuplan

Alles is voor je uitgestippeld zodat je nooit meer over je volgende maaltijd hoeft te stressen. De maaltijden zijn zo gepland dat je minimale inkopen doet en maximaal geld bespaart.

Overheelijke recepten

Gewicht verliezen is niet moeilijk als je drie keer per dag een verrukkelijke en vullende maaltijd eet.

Makkelijke en lekkere koolhydraatarme recepten met een minimum aan ingrediënten

Spaanse omelet (pag 39)

Zoete aardappel met spek en ei (pag 46)

Courgette taartjes (pag 52)

Courgetti met tonijn in tomatensaus (pag 81)

En nog 59 recepten die vetverbranding stimuleren…

Deze recepten zijn een resultaat van jaren klungelen om mijn eigen gezondheid weer op orde te brengen.

Door veel te lezen en te proberen ben ik er achter gekomen dat voeding alles te maken heeft met hoe wij in ons vel zitten. Het is de belangrijkste reden dat jij overgewicht hebt. En ook de belangrijkste reden dat het jou nog niet is gelukt gewicht te verliezen.

Gezond en blijvend afvallen draait niet alleen om een minimum aan calorieën. Het heeft vooral te maken met wat je eet!

En helaas zijn wij tot nu toe verkeerd voorgelicht. Bruin brood, vetarme melk of andere “light” producten zorgen er namelijk NIET voor dat jij gewicht verliest.

Het zijn de verse, natuurlijke en volle producten van het koolhydraatarm dieet die jouw stofwisseling in de hoogste versnelling zetten. En jouw buikvet razendsnel verbranden.

Alle recepten in dit boek zijn op het koolhydraatarm dieet gebaseerd. Eet je deze recepten dan zal je niet alleen volop genieten van heerlijke maaltijden, je zal ook razendsnel vet verbranden.

Mijn naam is René Lukkien

Dit e-book is een resultaat van jaren werk en experimenteren, onderbouwd door de belangrijke bevindingen van voedingswetenschappers. Na 5 jaar lang alles te hebben gelezen en geprobeerd ben ik erachter gekomen dat de meeste informatie over gezonde voeding niet juist is.

Met deze geavanceerde kennis ben ik Volop Gezond gestart en heb ik al duizenden mensen met overgewicht geholpen aan een gezonde en slanke toekomst. Echter, omdat veel informatie was verspreid en recepten niet bestonden was gewicht verliezen niet altijd even makkelijk.

Dit probleem is mijn motivatie geweest om dit boek te gaan schrijven. Met dit boek wil ik afvallen zo eenvoudig maken dat grote successen 100% gegarandeerd zijn. Onafhankelijk van gewicht, geslacht, lichaamsbouw of gezinssituatie. Ik hoop met dit boek nog duizenden anderen te helpen aan een fantastisch mooi en gezond lichaam.

Wat gebruikers vinden van dit afslank receptenboek

Rene, je kent mij niet maar mijn naam is Marleen. Ik heb jouw Moeiteloos Slank Receptenboek een maand geleden gekocht. Ik wil graag mijn verhaal met jou delen. Sinds ik mijn eerste kind heb gehad ben ik meer dan 12 kilo aangekomen. Ik heb veel diëten geprobeerd maar niets werkte. Jouw dieet heeft me alles laten zien wat ik verkeerd deed en mijn tijd aan verspilde. Het Moeiteloos Slank Receptenboek was heel simpel te volgen. Ik heb jouw richtlijnen gevolgd en recepten gekookt en in de eerste drie weken meer dan 8 kilo verloren. Ik volg het drie weken plan nu voor de tweede keer om mijn laatste 5 kilo te verliezen. Je hebt mijn leven veranderd en ik ben je eeuwig dankbaar :-).

Marleen

Ik heb jouw Moeiteloos Slank Receptenboek voor de kerst gekocht en ben op 21 november gestart. De richtlijnen zijn erg simpel en de recepten zijn heel makkelijk te bereiden. Ik ben in 12 dagen 5 kilo afgevallen en maak me er soms zelfs zorgen over dat ik te snel te veel gewicht verlies. Ik moet toegeven dat ik de richtlijnen niet exact heb gevolgd. Ik hou me niet strikt aan de aanbevolen voedingsmiddelen en menuplannen (hoewel voor het grootste gedeelte wel) en ik beweeg amper, maar het gewicht blijft er af vliegen. Het dieet werkt zeker en als ik het strikt zou volgen zou ik me waarschijnlijk rot schrikken van de hoeveelheid gewichtsverlies. Dus, nogmaals bedankt voor de informatie. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit zoiets als dit gekocht omdat het meestal rommel is, maar het Moeiteloos Slank Receptenboek is echt een goed product.

Sandra

Verlies je gewicht of het is GRATIS

Ik heb inmiddels duizenden personen geholpen aan een nieuwe toekomst vol energie, motivatie en zelfvertrouwen. Ik weet wat werkt. En dat zijn geen ingewikkelde diëten met calorierestrictie of andere moeilijke regels.

Laat je dit ook niet wijs maken door de dieetguru’s. Zij hebben alleen maar geld voor ogen en hebben niet hetzelfde als jij en ik meegemaakt .

Zij weten niet wat echt werkt. En ook de receptenboeken die je tegenkomt komen hun belofte niet na. Ik verzeker je dat je nergens afslankrecepten vindt die zo eenvoudig te bereiden zijn als in dit receptenboek.

Om dit te bewijzen geef ik jou een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zonder vragen en zonder addertjes onder het gras!

Wat je krijgt met dit receptenboek

Moeiteloos Slank Receptenboek ebook 

(€47 waarde)

 • 21 Vetverbrandende Ontbijt Recepten
 • 21 Vetverbrandende Lunch Recepten
 • 21 Vetverbrandende Diner Recepten
Het eBook bevat 63 overheerlijke, simpel te bereiden en vetverbrandende recepten. Inclusief variatietips.

Naast de recepten krijg je ook alle hulpmiddelen om je droomlichaam zonder moeite te bereiken:

 • Simpele richtlijnen
 • Handige menuplannen voor 3 weken
 • Boodschappenlijstjes

Bestel het boek vandaag en je krijgt deze 3 bonussen GRATIS

BONUS 1: Tijdbesparende tips
(€7 waarde)

Jij wilt natuurlijk zo min mogelijk tijd in de keuken besteden. Met deze tijdbesparende tips kun je per dag tot wel de helft van je tijd besparen.

BONUS 2: Tussendoortjes 
(€17 waarde)

Heerlijke tussendoortjes om je (onwaarschijnlijke) trek tussen de maaltijden door te stillen.

BONUS 3: Tapas & Hapjes 
(€17 waarde)

s’ Avonds heb je ook weleens trek in iets lekkers. Deze heerlijke tapas & hapjes passen perfect in je nieuwe eetschema en kun je onbezorgd van genieten.

30 Dagen 100% Niet Goed Geld Terug Garantie

Ik ben er volledig van overtuigd jij fantastische resultaten zal behalen met mijn receptenboek. Daarom ben ik bereid 100% risico te nemen zodat jij het vandaag nog zelf kunt uitproberen. Als jij om welke reden dan ook niet tevreden bent hoef je me alleen maar een email te sturen via deze link. Je krijgt je geld dan direct teruggestort en het boek is gratis voor jou.

Dus dit is wat je nog moet doen... Klik op de Voeg toe aan winkelwagen knop hieronder en download het hele pakket. Je kunt het al in in minder dan twee minuten in je handen hebben. En om heel eerlijk te zijn, op die knop klikken is werkelijk het verschil tussen hetzelfde eruitzien en wegen als nu…. of een volledig nieuwe toekomst tegemoet gaan.

Ik krijg het Complete Afslank Receptenboek (Ebook):

 • Simpele richtlijnen, menuplannen & boodschappenlijstjes
 • 21 ontbijt recepten
 • 21 lunch recepten
 • 21 diner recepten

Ik ontvang de GRATIS bonussen:

 • Tijdbesparende tips
 • Hongerstillende tussendoortjes
 • Heerlijke hapjes voor de avondtrek

VANDAAG…€88   €27!

De eboeken zijn direct beschikbaar voor download. Je kunt ze op je computer, tablet, telefoon of favoriete ereader lezen.

Copyright 2017 – Vidapro – KVK 64191605