Volop Gezond
Image default
Diensten

Gemotiveerd blijven met Fitness IJsselstein

Bij fitness IJsselstein is echt iedereen welkom om te komen sporten. Iedereen heeft zo zijn eigen reden om te komen sporten. De één wil graag afvallen, de ander wil een betere conditie… En zo zijn er nog veel meer redenen. Hier is het allemaal mogelijk aan de hand van verschillende onderdelen en methodes.

De oefeningen kunnen heel persoonlijk worden gemaakt, zodat ze helemaal aansluiten bij jouw doel en motivatie. Bij fitness IJsselstein zijn er geen pasjes nodig om naar binnen te mogen en heb je geen trainingsschema’s die standaard zijn. Hier wordt gewerkt aan jouw doel en sta jij voorop!

Gezellig samen gaan sporten

Heb je er nou moeite mee om motivatie te vinden? Of vind je het lastig om het alleen te doen? Dan kun je kiezen voor de duo training. Bij de duo training sport je gezellig samen met een sportpartner, waardoor je elkaar kunt motiveren en aanmoedigen.

Er wordt gekeken naar wat jullie doelen zijn en welke dagen van de week jullie zouden willen sporten. Dan kunnen jullie de app installeren van fitness IJsselstein en zelf de dag aangeven in de app.

Naast alleen het bewegen, wordt er bij de duo training ook gekeken naar voeding, gedrag en mentale fitheid. Op die manier wordt jouw doel en die van je partner zo snel mogelijk bereikt. Dus neem lekker een vriendin, ouder, buurman, collega, etc. mee om samen te gaan sporten!

Motivatie in een groep

Naast de duo training is er ook nog een small group training. Zo zit je samen met andere mensen die hetzelfde doel hebben in een groep. Op die manier kun je elkaar motiveren en aanmoedigen, doordat jullie dezelfde doelen hebben.

Je zult eerst een intakegesprek doen, waarbij je vertelt wat jouw doel van het sporten precies is. Vanuit dat gesprek wordt gekeken naar welke small group er het beste bij jou past. De groepen bestaan uit acht personen, zodat de aandacht goed kan worden verdeeld. Zo krijgt iedereen in de groep persoonlijke aandacht. Als de groep groter zou worden, zou dat veel lastiger zijn. Een small group zou je dus ook enorm kunnen motiveren en kunnen zorgen dat je jouw doel kunt bereiken!