Volop Gezond
Image default
Diensten

Gedenksteen voor een graf

In een periode van rouw en gedenken is het vormgeven van een gedenksteen op een graf een duurzame manier om eer te betonen aan uw dierbaren. Grafkunstenaar Jeroen Stok van Memorabel Afscheidsmonumenten biedt een persoonlijke benadering bij het ontwerpen en realiseren van unieke gedenkstenen die de essentie van de overledene weerspiegelen.

Diversiteit in grafmonumenten

Bij de keuze van een gedenksteen zijn er diverse opties, variërend van staande grafstenen tot liggende grafzerken, en zelfs speciaal ontworpen grafkunst voor bijvoorbeeld natuurbegraafplaatsen. Deze monumenten worden op maat vervaardigd om een tastbare en persoonlijke herinnering te behouden.

Een eervolle herinnering aan dierbaren

De nagedachtenis aan ouders, partners en zelfs baby’s of kinderen verdient een respectvolle gedenksteen. Jeroen Stok begeleidt nabestaanden gedurende het gehele proces, van ontwerp tot plaatsing van de gedenksteen, om een eerbetoon te creëren dat de herinnering aan geliefden eert.

Duurzame materialen voor tijdloze herinneringen

Voor duurzaamheid en een langdurige uitstraling maakt Jeroen Stok gebruik van hoogwaardige materialen zoals glas, roestvast staal en cortenstaal. Deze materialen behouden hun unieke eigenschappen, zelfs wanneer ze worden blootgesteld aan de elementen.

Creatieve stijlen voor unieke grafkunst

Met een focus op modern, abstract, kleurrijk en artistiek ontwerp biedt Jeroen Stok diverse stijlen die aansluiten bij de voorkeuren van de overledene of de nabestaanden. Zijn grafkunst weerspiegelt altijd de essentie van de persoon waarvoor de gedenksteen is gemaakt.

Memorabel Afscheidsmonumenten: een persoonlijk gedenkteken

Memorabel Afscheidsmonumenten, opgericht door Jeroen Stok, is gebaseerd op zijn toewijding om eer te bewijzen aan dierbaren door unieke en persoonlijke gedenkstenen te ontwerpen. Door aandachtig te luisteren naar de wensen van nabestaanden, vertaalt hij hun emoties en herinneringen naar betekenisvolle en passende grafkunst en monumenten.

Voor meer informatie, bezoek de website van  Memorabel.nl

https://www.memorabel.nl/soort/gedenksteen/